Jovana Miletic | Architect | Vendome
17344
single,single-portfolio_page,postid-17344,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_hidden,vertical_menu_hidden_with_logo, vertical_menu_width_260,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Vendome

Vendome is home of the mid-high end, in-house jewellery, brands. It is designed as a chain of the stores located all over the Belgrade, mainly focusing on the malls and pedestrian zones.

The whole space was perceived as theatrical performance, where main protagonists are the customers themselves. The store was designed as scenography for that two-part play. The first part of the play is entrance into the store; wall behind the central island and island itself is designed to attract maximum attention of the passer-by.

Once they enter, the scenography changes, it becomes monochromatic, putting the underline on the exhibited items, rather than space itself. It blurs everything around the customer, except the product. At the point they start looking around and asking, that is when second part of the play starts.

Type

Interior redesign

Location

-

Status

In design proces

Year

2018

Client

Private

Surface

60-100m2

Author

Unknown studio

Project team

Jovana MIletic, Jelena Obradovic, Miloje Krunic

3d visualisation

Aleksandar Copic

Category
Projects
Tags
3d, 3dmodeling, brass, design, furniture, grey interior, interior, interior design, jewelery store, miletic jovana, shop, store, visualisation