Jovana Miletic | Architect | MR:Lev
15388
single,single-portfolio_page,postid-15388,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_hidden,vertical_menu_hidden_with_logo, vertical_menu_width_260,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

MR:Lev

The house is located in the new settlement, on the very end of the city of Leverkusen in Germany. It used to be pastures and meadows that are turned into the construction land made for high-end living area.

The main challenge of this house was giving the identity to the generic approach of the settlement building that is common for Germanic countries; in the place where every house look-a-like, with minimal differences and where every intervention begins and ends in the interior itself.

The idea was to create the ambient, that is more than anything else warming and pleasant, and after that unique and adjusted to the needs of the clients, that are during the time, developed their own specific needs and habits, as a direct consequence of the different cultures and traditions, they came in contact with.

The biggest challenge was to neutralise sterility of the white walls and light flooring, that were pre-defined, and yet again, maintain the balance and not go to far with the intention to neutralise the commonality of the houses in the settlements.

Type

House adaptation

Location

Leverkusen, Germany

Status

In Construction

Year

2016/2016

Client

Private

Surface

100m2

Author

Sinestezia_Jovana Miletic

Project team

Ana Zatezalo Schenk / Julija Jovanović / Miloje Krunic / Jovana Miletic

3D Visualization

Aleksandar Copic

Category
Projects
Tags
architecture, design, dizajn enterijera, enterijer, furniture, furniture design, interior, interior design, unknown studio