Jovana Miletic | Architect | HNNG house adaptation
16954
single,single-portfolio_page,postid-16954,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_hidden,vertical_menu_hidden_with_logo, vertical_menu_width_260,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

HNNG house adaptation

Type

House adaptation

LOCATION

Soest, Germany

STATUS

Project_main design

Year

2017

Client

Private

Surface

180m2

Author

Unknown studio

Project team

Jovana Miletic, Miloje Krunic

3d visualisation

Milan Grubanov

Realisation

Merano

Category
Projects
Tags
architecture, design, dizajn enterijera, enterijer, furniture, furniture design, interior, interior design, unknown studio

 

The house is located in the Northern part of the Germany, where grey clouds and rains are common thing and dominate weather conditions during the entire year. Keeping this in mind, as well as fact that the house is located in the National Park of Möhnesee, we designed the ambient that is light and airy, yet focused on using the natural based materials such as wood.

The light colour tones and light shades of wood are used to create ambience that looks lighter during the cloudy days and that allows rich landscape greenery to be perceived as dominant, thru the large windows facing the back yard. House as such is reconstructed to be opened toward the backyard and rather closed to the street front.