Jovana Miletic | Architect | CG took #sinestezia
16243
single,single-portfolio_page,postid-16243,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_hidden,vertical_menu_hidden_with_logo, vertical_menu_width_260,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

CG took #sinestezia

The interior of the apartment in the center of Belgrade, in the newly built residential block, for a young woman, by Studio Sinestezia.

Concept: BOX – a central element of the space, which divides day and night zone, the public and the private and around whom all activities take place.

Type

Interior design

Location

Belgrade, Serbia

Status

In construction

Year

2016.

Client

Private

Author

Sinestezia

Project team

Julija Jovanovic, Jovana Miletic, Ana Zatezalo Schenk

3d visualisation

Aleksandar Copic

Surface

70m2

Category
Projects