Jovana Miletic | Architect | B:house
17104
single,single-portfolio_page,postid-17104,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_hidden,vertical_menu_hidden_with_logo, vertical_menu_width_260,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

B:house

B house represents adaptation of the family house made in the ’80, during the last century. It is located in the populated part of the town, surrounded by mainly residential buildings; houses with small backyard that must include all the necessary topics such are parking, playground, greenery, even the summer canopy. The backyard was observed as the logical extension of the house, as one that bonds and interacts with the house.

Peace and tranquillity in the chaos of the city were the mail postulates of the space modelling. The idea was to create oasis, isolated from the neighbourhood and surrounding; the place that is self-sufficient in terms of comfort.

B House is transformation of the classical house into something completely different. Clear lines and dark tones and pointed out texture are used to define something, which lacked in this house for years; identity.

Type

House redesign

Location

Belgrade

Status

In construction

Year

2017

Client

Private

Surface

300m2

Author

Unknown studio

Project team

Jovana Miletic, Miloje Krunic, Marko Vukovic

3D VISUALISATION

Aleksandar Copic

Category
Projects
Tags
architecture, design, furniture, furniture design, house adaptation, unknown studio